Herfstopendeur & Men City Day - 13 sept 2015


Mis deze gelegenheid niet !

Zondag 13 september

Nu de vakantie helemaal achter de rug is en het schooljaar met goede moed is aangevat, is het weer tijd om onversneden quality time in te plannen met het hele gezin.
Op zondag 13 september verwelkomen de Truiense handelaars je hartelijk tijdens de jaarlijkse herfstopendeur van 14.00 uur tot 18.00 uur.
Men City Day
Een megaleuke dag waarbij ieder aan zijn trekken komt! Naar hartenlust shoppen en verwend worden met boeiende activiteiten? De Grote Markt in Sint-Truiden is the place to be … want er zijn tal van leuke activiteiten en kinderanimatie. Ook de mannen worden op deze prachtige dag in de watten gelegd met een heuse Men City Day die start om 14.00 uur.
Bier voor meer plezier
En daar hoort natuurlijk bier bij. Na het ontdekken van de nieuwe herfstcollecties, kan je in de deelnemende cafés een pint scoren voor slechts één euro. Dat loont alvast de moeite, niet? En ook de aanwezige foodtrucks zorgen ervoor dat je niet met honger naar huis hoeft te gaan.
F16
Vergaap je aan de prachtige static airplanes die de markt opsmukken of geniet mee van de halsbrekende kunstjes van modelvliegtuigjes en -heli’s.
Maar bovenal: Waan je een echte F16-piloot van Top Gun! Want op 13 september mag je in de cockpit van een echte F16 zitten. Een onvergetelijke belevenis die je vast ook op foto wil vereeuwigen!
Kortom, een dag om niet te missen!